TISAKpaket - za poslovne korisnike

Tisak paket – za poslovne korisnike

Nudimo uslugu brze i pouzdane dostave paketnih i paletnih pošiljaka za poslovne korisnike na teritoriju Republike Hrvatske.

Naše prednosti su:
 • Visoka kvaliteta usluge
 • Maksimalna fleksibilnost
 • Individualni pristup svakom klijentu
 • Tržišno konkurentne cijene
 • Praćenje pošiljaka putem web aplikacije

Kontakt
E-mail: b2bpaket@tisak.hr
Telefon: 01/2641-566,  01/2641-567
Fax: 01/2641-501

1. B2B paketi

Usluga brze i pouzdane dostave paketnih i paletnih pošiljaka za poslovne korisnike na teritoriju Republike Hrvatske.

2. B2C paketi

TISAKpaket B2C (Business to Customer) usluga odnosi se na dostavu paketa kataloških kuća poput Neckermanna, Mozaik knjige, 3Suisses, Bon prix, Otto, Bio clinica, La Redoute, Yves Rocher i Private Sale na odabrane kioske Tiska od strane kupaca. Tisak Paket je nastavio s unaprjeđenjem B2C usluge sukladno trendovima na tržištu paketne dostave. Prema zadnjoj anketi koju smo proveli, korisnici su iznimno zadovoljni TISAKpaket B2C uslugom, i to čak njih 97%.

3. Novine

Brza i pouzdana distribucija dnevnih novina, magazina i drugih tiskanih medija. Spajamo nakladnike i njihove najvjernije čitatelje – pretplatnike.
Tisak je vodeći nacionalni distributer pretplate tiskanih izdanja u Republici Hrvatskoj. Velika većina hrvatskih nakladnika oslanja se na naše usluge kako bi se fokusirali na rast, dok je dostava pretplate u rukama stručnjaka. Nudimo rješenja distribucije svih veličina i razina.
 • Kao nacionalni distributer pretplate tiskanih izdanja u Hrvatskoj nudimo Vam dostavu dnevnih novina u ranojutarnjim satima ili tijekom dana, ovisno o predmetu dostave
 • Dostava pretplatnicima na dogovorenu adresu
 • Garantiramo vrhunsku uslugu dostave, u što je uključena i vikend dostava
 • Imamo vrhunski organiziranu dostavnu mrežu u svim većim mjestima na području Republike Hrvatske
 • Pratimo rad svojih dostavljača, njihovu učinkovitost i ažurnost, što osigurava visoku kvalitetu usluge
Tisak je ponuđač usluge kompletne operative distribucije pretplatnicima (outsourcing pretplate) za tiskane medije u Hrvatskoj, koja u cijelosti obuhvaća:
 • Obradu i administraciju nakladničkih baza pretplatnika
 • Izvještavanje na tjednoj i mjesečnoj bazi po zahtjevima nakladnika
Outsourcing pretplate je usluga koja omogućava kompletnu integraciju svih usluga vezanih uz izdavačku pretplatu, dnevnih novina i časopisa, bez obzira na njihovu dinamiku izlaženja.

Dodatna vrijednost usluge je što nakladniku nestaje potreba za klasičnim odjelom pretplate, te mu pruža mogućnost da se u potpunosti može posvetiti marketinškim aktivnostima prodaje pretplate.

Kontakt
E-mail: dostavapretplate@tisak.hr
Telefon: 01/2641-564
Fax: 01/2641-501

4. Adresirane pošiljke

Tisak nudi brzu i pouzdanu uslugu dostave adresiranih pošiljaka koja uključuje pismovne pošiljke, izravnu poštu i sve vrste tiskanica. Fokusirani smo na kontinuirano dodatno poboljšanje kvalitete uz konzultacije u timu sa klijentima, partnerima izdavačima, te primateljima.

Vaše prednosti su sljedeće:
 • Preuzimanje pošiljaka u Vašoj tiskari
 • Nudimo povoljne cijene za provjeru točnosti adresa
 • Foliramo, adresiramo i komisioniramo Vaše pošiljke
 • Imamo vrhunski organiziranu dostavnu mrežu u svim većim mjestima na području Republike Hrvatske, te omogućujemo kratke rokove za prijenos Vaših materijala do primatelja
 • Nudimo Vam transparente informacije o tijeku dostave, za sve točke na kojima se nalazi Vaša pošiljka tijekom procesa distribucije
 • Obavještavamo Vas o nedostavljenim pošiljkama, te Vas obavještavamo o povratu

Zamjenske poštanske usluge (Pismovne pošiljke do 2 kg) Cjenik  Opći uvjeti  
Ostale poštanske usluge (Izravna pošta,Tiskanice) Cjenik Opći uvjeti  

Kontakt

E-mail: adresirana@tisak.hr

5. Neadresirana pošta - Letci

Koristite prednosti NEADRESIRANE POŠTE:
 • Brza reakcija kupca i dobar odaziv
 • Materijali se dostavljaju na kućnu adresu
 • U odabir se uključuje cijela obitelj
 • Pokrivenost cijele RH
 • Maksimalno fleksibilni rokovi
 • Povoljna cijena
 • Jednostavnost odabira područja

Neadresirana pošta/Distribucija promotivnih materijala, letaka i kataloga

Svaka dobro osmišljena marketinška kampanja sadržava i segment neadresirane distribucije i namijenjena je osobama koje žele u miru svoga doma pregledati ponudu, odabrati, donijeti odluku i po tom katalogu otići na određeno prodajno mjesto u kupnju.

Razumijemo koliko je važno da dobijete najviše iz svoje kampanje sa lecima, prospektima, katalozima i drugim reklamnim materijalima. S dugogodišnjim iskustvom na tržištu marketinga putem reklamnog materijala koji se dostavlja od vrata do vrata u domove Vaših potencijalnih klijenata, spremni smo Vam ponuditi ciljanu i pouzdanu uslugu kako biste postigli vrlo visoku efektivnost. Možemo Vam pomoći da iskrojite svoje kampanje kako biste dosegli ciljane klijente za Vaš proizvod ili usluge.
 • Brzo i pouzdano dijeljenje letaka, prospekata, kataloga i drugih reklamnih materijala
 • Maksimalno fleksibilni rokovi
 • Individualni pristup svakom pojedinom klijentu
 • Maksimalna pokrivenost teritorija Republike Hrvatske
 • Pouzdana kontrola kvalitete 

CJENIK USLUGA DISTRIBUCIJE NEADRESIRANE POŠTE    
            

Količina

Težina do 20 gr.

Težina 21-40 gr.

Težina 41-50 gr.

do 10.000 kom

0,22kn/kom

0,23 kn/kom

0,24 kn/kom

od 10.001-50.000 kom

0,19 kn/kom

0,20 kn/kom

0,21 kn/kom

od 50.001-100.000 kom

0,18 kn/kom

0,19 kn/kom

0,20 kn/kom

od 100.001-300.000 kom

0,16 kn/kom

0,17 kn/kom

0,18 kn/kom

od 300.001-500.000 kom

0,15 kn/kom

0,16 kn/kom

0,17 kn/kom

od 500.001-700.000 kom

0,14 kn/kom

0,15 kn/kom

0,16 kn/kom

više od 700.000 kom

0,13 kn/kom

0,14 kn/kom

0,15 kn/komKontakt
Email: letak@tisak.hr
Telefon: 01/2641-562
Fax: 01/2641-501

KORISNIČKE STRANICE


Uvod

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Korištenje kolačića na www.tisakpaket.hr

www.tisakpaket.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisakpaket.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisakpaket.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Kako onemogućiti kolačiće?

Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/

Društvene mreže

Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.