Aktualno:
Novu uslugu na tržištu, Tisak paket korisnici su odmah prihvatili i prepoznali sve prednosti koje pruža. Tome u prilog također govori činjenica kako je korisnika Tisak paket usluge svakim danom sve više.
Kako bi kupci bili upoznati s novostima i posebnim pogodnostima koje mogu pronaći na kioscima Tiska, posebno je osmišljena rubrika „Tisak rješenje za Vas“.
Tisak paket nova je usluga dostave paketa na tržištu koja korisnicima omogućava iznimnu fleksibilnost uz najpovoljniju cijenu na tržištu.
Tisak paket dostavlja pakete kataloških kuća poput Neckerkmanna, Mozaik knjige, 3Suisses, Bon prix, Otto, Bio clinica, La Redoute, Yves Rocher i Private Sale, ali i kupljene proizvode putem internet oglasnika kao što je Njuškalo na odabrane kioske Tiska od strane kupaca.
Poštovani korisnici, obavještavamo Vas da od 29.06. do 01.07. zbog posebne regulacije prometa u gradu Zagrebu povodom proslave ulaska Hrvatske u EU, postoji mogućnost da dostava paketa na području Zagreba prekorači redovne rokove isporuke. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju. Vaš Tisak paket
Prema odredbama Zakona o Hrvatskom Cvenom križu na prodajnim mjestima Tiska, od 8. do 15. svibnja 2014., prodavat će se doplatna marka Tjedan Crvenog križa.
Poštovani korisnici, u svrhu promicanja djelatnosti, Hrvatski Crveni križ organizira "Tjedan borbe protiv tuberkuloze". Shodno tome, obavještavamo Vas da će na sve pošiljke u razdoblju od 14.9.2014. do 21.9.2014. u Tjednu borbe protiv tuberkuloze biti obračunata obvezna doplata u iznosu od 1,55 kn po pošiljci s uključenim PDV-om.
Pošaljite paket s kioska na kiosk
Saznajte status svog paketa - Track & Trace
Pronađite najbliži kiosk Kiosk lokatorom

Zašto koristiti TISAKpaket

 • BRZO!
  Brza dostava zahvaljujući zavidnom logističkom kapacitetu od preko 250 vozila koja svakodnevno distribuiraju robu u sve dijelove Hrvatske.
 • JEDNOSTAVNO!
  Pošaljite i preuzmite paket na Vama najbližem kiosku u samo nekoliko jednostavnih koraka.
 • SIGURNO!
  U svakom trenutku pratite Vaš paket putem track&trace aplikacije.
 • POVOLJNO!
  Slanje paketa s kioska na kiosk po najpovoljnijoj je cijeni na tržištu, a ambalažna kutija za slanje paketa je uključena u cijenu usluge.

TISAKpaket s kioska u svijet


Uvod

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Korištenje kolačića na www.tisakpaket.hr

www.tisakpaket.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisakpaket.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisakpaket.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Kako onemogućiti kolačiće?

Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/

Društvene mreže

Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.