ikona za zatvaranje

Slanje paketa

ikona za zatvaranje

Provjerite status vašeg paketa

Unesite u polje šifru paketa koja vam piše na računu i provjerite online status vašeg paketa.

Unesite točnu i potpunu šifru paketa kako je napisana na Potvrdi o slanju paketa (Prijevoznica). Prilikom predaje paketa na prodajnom mjestu Tiska dobit ćete Potvrdu o slanju. U slučaju poteškoća s radom sustava obratite nam se na tisakpaket@tisak.hr ili na telefon 072 000 001.

ikona za zatvaranje

Opći uvjeti poslovanja

ikona za zatvaranje

Pretplatite se na newsletter

Pretplatite se na newsletter i primajte obavijesti o svim novostima i pogodnostima Tisak paket usluge.

ikona za zatvaranje

ikona za zatvaranje

Hvala Vam što ste se registrirali na Tisak paket web stranici

Na prijavljenu e-mail adresu poslan Vam je e-mail s linkom za potvrdu registracije.
Klikom na link završit ćete proces registracije.

ikona za zatvaranje

Zaboravljena lozinka

Unesite email adresu svog korisničkog računa. Na unesenu email adresu biti će Vam poslan link za unos nove lozinke.

KORISNIČKI KUTAK

profil

Tisak zaposlio 100 novih djelatnika


Tisak, kompanija članica Agrokor koncerna, u siječnju 2015. zaposlio je 100 novih djelatnika i to na poslovima distribucije tiskovina, neadresiranih pošiljki i paketa na području cijele Republike Hrvatske, a predviđena su i dodatna zapošljavanja u budućnosti – sa svrhom daljeg razvoja poslovanja. Ovime se potvrđuje fokus Tiska na postavljanje ljudskih potencijala kao temelja novog rasta.

Diverzifikacijom i uvođenjem novih usluga uz distribuciju tiskovina, koja je i dalje glavni segment poslovanja Tiska, javila se potreba za dodatnim zapošljavanjem, kako bi se kvalitetno udovoljilo svim zahtjevima klijenata i rastućim potrebama tržišta.

Tisak, kao vodeći nacionalni distributer, jedina je hrvatska distribucijska tvrtka koja 365 dana u godini u roku od 24 sata može dostaviti bilo koji proizvod na jedno od 1300 vlastitih maloprodajnih mjesta, te 6800 prodajnih mjesta svojih partnera diljem Hrvatske. Odlike lidera na tržištu Tisak duguje svojim zaposlenicima, koji su ključni čimbenik uspješnog poslovanja kako ove kompanije, tako i cijelog Agrokor koncerna.